Onze adviseurs:

Huis en Erfgoed collectief def Een enthousiaste organisatie die alle onderdelen van onderhoud, verbouw en duurzaamheid van uw woning en erfgoed kan combineren, plannen en coördineren en u kan adviseren in alle bijkomende mogelijkheden. Onze jarenlange ervaring in de bouwwereld en met historische gebouwen zorgt ervoor dat wij weten waarover wij praten. Door ons brede netwerk kunnen wij u alle disciplines die nodig zijn voor een goed verloop aanbieden.

 

Onze installateurs:

logo-kimenai-installatiebeheer-bvKimenai Installatiebeheer BV is een jong en gespecialiseerd installatiebedrijf dat is gevestigd in Lochem. Het leveren van kwaliteit en betrokkenheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om als maatschappelijk betrokken onderneming op te treden en vanuit deze visie vertrouwd met elkaar om te gaan. Dit streven is kort samengevat in onze slogan “Samen Vertrouwd Sterker”.  “Wij ontwerpen, realiseren en beheren installatie’s met onze voeten op de aarde voor u. Ons doel is om met comfort de exploitatiekosten voor onze klant te verlagen. Samen zijn wij immers verantwoordelijk voor het gebruik van de grondstoffen die de kostbare aarde ons te bieden heeft”.

logo-eefting

Installatiebedrijf Eefting Epse B.V. is een gerenommeerd familiebedrijf dat 30 jaar geleden is opgericht. We zijn actief voor zowel woningbouwverenigingen, bedrijven als particulieren. Voor deze opdrachtgevers verzorgen we complete installatiewerkzaamheden, waaronder verwarmingsinstallaties, elektrische installaties, loodgieterswerkzaamheden, dakbedekking en sanitair.

 

Onze Bouwers

 

logo-enderinkHoe u uw woning of bedrijfspand ook ervaart, u wilt er op de één of andere manier de vruchten van  plukken. Reden te meer om er zorgvuldig mee om te gaan en het nieuwbouw-, verbouw- en  onderhoudswerk te laten uitvoeren door een betrouwbare partner, die alle specialismen in huis heeft. Bouwbedrijf Enderink is zo’n partner. Op Enderink.nl krijgt u een indruk van wat Bouwbedrijf Enderink voor u kan betekenen. Wij wensen u een aangenaam verblijf en staan graag open voor uw reacties en informatieaanvragen.

logo-meutstege

 

Al meer dan 100 jaar kunt u voor al uw bouwwerkzaamheden bij ons terecht. Voor verbouw, nieuwbouw en utuliteitsbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen tekenwerk, de bouwaanvraag en begeleiden de gehele bouw. 

 

 

 

 

 

logo-nijenhuis-menkveldBouwbedrijf Nijenhuis-Menkveld in Eefde is van oudsher een compact en servicegericht familiebedrijf.U kunt bij Bouwbedrijf Nijenhuis-Menkveld terecht voor vakwerk op praktisch elk gebied: van relatief eenvoudige klussen tot en met uitgebreide en heel specialistische projecten, voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Het werkgebied is regionaal en omvat niet alleen Eefde, maar ook omliggende plaatsen zoals Apeldoorn, Deventer, Gorssel, Almen, Harfsen, Zutphen, Leesten, Warnsveld en Lochem.Daarnaast heeft Nijenhuis-Menkeld een speciale onderhoudsdienst voor de zakelijke dienstverlening met een 24-uursbereikbaarheid en een snelle service bij calamiteiten.

logo-geersWelkom bij Bouw
bedrijf Geers B.V. Al sinds 1979 zijn wij uw aangewezen partner als  het aankomt op bouwen, restaureren, renovatie of onderhouds- werkzaamheden.  Geers levert maatwerk in zowel produkt als prijs. En dat, gecombineerd met het  belang dat wij hechten aan betrouwbaarheid en kwaliteit, zorgt ervoor dat wij ons  bedrijf blijven uitbreiden. Om u op die manier nog beter van dienst te kunnen zijn, door u een complete aanbieding te doen.