Bijna 75% korting op een energiescan én een jaar gratis lid van LochemEnergie?

Weet u waardoor de warmte verdwijnt in uw woning en wilt u weten hoe u efficiënt het comfort in uw huis kunt verhogen en gelijktijdig uw energierekening kunt verlagen?

Als u een duidelijk beeld wilt hoe u dit doel kunt bereiken, laat dan een energiescan uitvoeren door één van de adviseurs van “Opgewekt Lochem”.

Daarvoor inspecteert een energieadviseur van Opgewekt Lochem uw woning gedurende 1,5 à 2 uur. Hierbij geeft hij ter plekke advies over comfortverhogende en energiebesparende oplossingen. De kosten van zo’n informatiegesprek bedragen 100 euro inclusief btw.
Maar ….. als u vervolgens beslist om de geadviseerde energiebesparende werkzaamheden uit te laten voeren door een van de aangesloten bedrijven van Opgewekt Lochem, krijgt u dit bedrag geheel terug in de vorm van een jaar lidmaatschap van LochemEnergie van € 25,50 en een reductie van € 74,50 op de aanneemsom. Dit betekent een korting van bijna 75% op een goed beeld van uw mogelijkheden om prettiger en goedkoper te wonen en een jaar gratis lid van Lochem Energie. De vele voordelen van een lidmaatschap van LochemEnergie leest u op lochemenergie.net

Voor een uitgebreid energieadvies en een uitgewerkt plan voorzien van deeloffertes voor uw gebouw is een uitgebreidere opname van de woning nodig. Dit energieadvies heeft het niveau van een gecertificeerd maatwerkadvies. In dit advies wordt ook aangegeven hoeveel u kunt besparen met de te nemen maatregelen. Anders dan bij een gewoon maatwerkadvies wordt direct de kennis van specialisten ingeschakeld en wordt een offerte of meerdere deeloffertes voor werkzaamheden toegevoegd.

Wilt u een afspraak maken voor een scan of een maatwerkadvies, neem dan contact met ons op:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht